Creaties

Fidélité Bruidsmode maakt creaties!

Fidélité Bruidsmode maakt de Couture creaties van A tot Z in eigen Atelier.

Wij ontwerpen dé creatie die helemaal bij u past waar ú zich in thuis voelt, lekker zit en waar u zich de gehele dag en tot in de late uurtjes op en top in voelt. Samen met u bedenken we wat het allerbeste bij u past we tekenen, knippen, borduren, verven en maken alles van A tot Z zelf in ons eigen Atelier. Er zijn voldoende pasmodellen aanwezig om een eerste indruk te krijgen. We werken met echte stoffen zoals: Dupion zijde, Organza’s, Satijn Duchesse, Frans & Italiaans guipure kant, stoffen in wel 1200 kleuren.

Ook is Fidélité het adres bij uitstek voor gelegenheidskleding, de bruidsmoeder en niet te vergeten de kinderen.

Uw eigen creatie op maat!

U groeit met de creatie mee tot u er zich volledig thuis in voelt.

Er worden eerst voering modellen gemaakt alvorens er een echte creatie in de uiteindelijke stof geknipt wordt. Je groeit alwaar met de creatie mee en komt wel vier keer passen voordat uiteindelijk de creatie voor uw grote dag klaar is. Maar dan voelt u zich zoals eerder vermeld ook écht thuis in de creatie die exclusief door onze vakkundige couturier voor ú op maat gemaakt wordt.


Bekijk onze creaties

Wij ontwerpen dé creatie die helemaal bij u past waar ú zich in thuis voelt, lekker zit en waar u zich de gehele dag en tot in de late uurtjes op en top in voelt.

Bekijk een selectie uit onze creaties.

Bekijk onze bruiden

Wij hebben al menig bruid mogen laten schitteren in een prachtige creatie.

Bekijk de bruiden die u voor gingen.